Marvel má prý velký zájem o hvězdu Stranger Things. Údajně se chystá seriálový spin-off k Doctoru Strangeovi. A Black Panther 2 má nepříjemný rekord


 Komiksové střípky.

Marvel neustále hledá další a další zajímavé herce, kteří by se mohli přidat k jeho universu a podle všeho má zájem o další hvězdu kultovního seriálu Stranger Things a to konkrétně Sadie Sink

Pro jakou roli? Zřejmě by se mělo jednat o superhrdinku Songbird, která by se měla představit ve filmu Thunderbolts (premiéra 25. 7. 2024). 

Ten se zaměří na antihrdiny, což je příznačné, protože v komiksu Songbird začínala jako padouch, ale později se z ní stala kladná postava.

Mezi její schopnosti patří létání, nadlidská síly, reflexy a odolnost, ale především sonický křik a schopnosti vytvářet pevné objekty s pomocí zvuku. 

Seriálový Doctor Strange

Není ničím výjimečným, že marvelovské postavy plynule přecházejí mezi filmy a seriály. A zdá se, že se to bude týkat i Doctor Strange. Údajně se chystá seriál na motivy komiksové série Strange Academy, ve které právě Doctor Strange a další kouzelníci a čarodějky (včetně Scarlet Witch) učí novou generaci uživatelů magie, jak ovládat své schopnosti. 

S ohledem na to, že Marvel zatím vznik seriálu nepotvrdil nejsou známy žádné detaily, ale doufejme, že se informace ukáží jako pravdivé, je to lákavý námět.

Black Panther 2 má další rekord, ale ne pozitivní

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) je nejvýdělečnějším superhrdinským filmem s hlavními ženskými postavami v Severní Americe, ale nyní získal další rekord a to nejdelší dobu mezi uvedení v kině a na streamovací službě Disney+. 

Zatím byl rekordní Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) se 70 dny, ale s tím, že bude druhý Black Panther uvolněn na streamu 1. 2. 2023 se bavíme o 82 dnech.

Zdroj: Reddit (I, II), The Direct, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat