V seriálu Vision Quest se údajně oficiálně představí tým Young Avengers. A minimálně tři marvelovské série budou mít zpoždění


 Komiksové střípky.

To, že vzniká nový tým Avengers je asi jasné, pomalu ale jistě se rodí nová generace Avengerů a tak se předpokládá, že se dočkáme představení skupiny známé jako Young Avengers. A podle nových informací by měla být k vidění v seriálu Vision Quest.

Což by nebylo překvapením, protože i v komiksové předloze Young Avengers sehrál důležitou roli Vision (ale také Kang). Nicméně, není jasné, nakolik se bude hraná verze inspirovat u té kreslené. 

Seriál Vision Quest nemá zatím stanoveno datum premiéry. 

Co se týče marvelovských seriálů, mluví se i o jedné nepříjemné situaci, kdy minimálně tři z nich budou mít zpoždění. Konkrétně What If...?, respektive druhá řady téhle animované podívané, kdy jsme se původně měli dočkat už v roce 2022, poté na začátku tohoto roku, ale nakonec to bude až v roce 2024. Na příští rok se zřejmě přesune také spin-off k Hawkeyovi Echo a nejvýraznějšího zpoždění se pravděpodobně dočká spin-off k WandaVision jménem Agatha: Coven of Chaos, který měl mít premiéru letos v zimě, ale zřejmě to bude až v roce 2025. 

Situace se ale může ještě změnit, Marvel se k daným informacím zatím nevyjádřil.

Zdroj: Reddit (I, II), Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat