Který nečekaný seriál bude údajně nejdůležitější pro Avengers 5. A jak to vypadá s druhým Batmanem?


 Komiksové střípky.

Je běžné, že jsou seriály a filmy v Marvelovském filmovému universu propojeny, ale některé víc a některé méně. Jinak řečeno, zatímco určité projekty není nutné zhlédnout, abyste pochopili souvislosti jiných marvelovek, další jsou v podstatě nezbytné, abyste věděli, "vo co kráčí". 

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL PRÝ CHYSTÁ SERIÁLOVÝ SPIN-OFF K DOCTORU STRANGEOVI

Příkladem budiž například seriál WandaVision, bez kterého byste asi tápali, proč se Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) v Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) chová tak, jak se chová. 

A nyní se mluví o tom, že podobně silně na sebe bude navázán pátý díl Avengers s podtitulem The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2025) a zatím oficiálně nepotvrzený seriál Strange Academy. 

Podle nových zpráv půjde o seriál, který bude velmi těsně propojen s dalšími Avengers, takže bude v podstatě nutné se na něj podívat, pokud nechcete, aby vám v epické filmové marvelovce něco uniklo.

Jak ale bylo řečeno, Strange Academy ještě nebyla ani oficiálně oznámena, berte to tedy zatím s rezervou.

Jak je na tom další Batman?

Filmu Batman (2022) spousta lidí nevěřila, ale nakonec se z něj stala velmi povedená a finančně úspěšná podívaná. Bude tím pádem druhý díl. Jak na tom jsou jeho přípravy? To prozradil režisér Matt Reeves:

"Chci říct, že vám nemohu poskytnout žádné konkrétní informace vyjma toho, že intenzivně pracujeme na scénáři... Já a můj parťák jsme do toho hodně ponořeni a jsem nadšen z toho, co se chystáme udělat."

Podle všeho se změny v DC Universe tohoto Batmana nedotknou, což není šokem s ohledem na to, že stojí samostatně a není součástí Snydeverse. Premiéra zatím stanovena nebyla.

Zdroj: The Cosmic Circus, Collider, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat