Třetí Ant-Man bude válečným filmem. A pro kterou marvelovku připraví půdu seriál Secret Invasion

Komiksové střípky.

První letošní marvelovkou bude Ant-Man a Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023) a vypadá to, že půjde o epickou sci-fi podívanou. Ostatně, do podobného žánru ji zařadil i marvelovský viceprezident pro produkci a vývoj Stephen Broussard, který ale ještě dodal jeden možná ne úplně očekávatelný termín. Podle něj bude film epický sci-fi válečný film. A slovo válečný zní velmi dramaticky. Ale na druhou stranu, ve třetím Ant-Manovi se v plné síle představí Kang (Jonathan Majors), který očividně rozpoutá velké věci a zřejmě i válečný konflikt. 

Secret Invasion připraví půdu pro Amor Wars

Jedním z velmi důležitých marvelovských seriálů bude Secret Invasion, který je inspirovaný komiksem o přípravě invaze Skrullů na Zemi a právě tahle série samozřejmě bude mít velký dopad na Marvelovské filmové universum. A také připraví půdu pro jeden z filmů (který měl být původně seriálem). Rozpovídal se o tom Don Cheadle (James Rhodes/War Machine):

"Je to šílené! A je to velmi rozsáhlé. Očividně se nyní kdokoliv může objevit v příběhu kohokoliv jiného... Tím chci říct, jsem v Secret Invasion. Takže jsem v seriálu Sama [L. Jacksona., kdy jeho část odstartuje to, co se odehraje v Armor Wars."

To, že se Don objeví v Secret Invasion je patrné z trailerů a není tedy si překvapením, že seriál bude mít dopad na Armor Wars.

Zdroj: The Direct, Total Film, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat