Hugh Jackman promluvil o to, zda kvůli roli Wolverina vsadil na steroidy a přiznal, že netušil, že rosomák jako zvíře existuje



Uvidíme ho v Deadpoolovi 3.

 K radosti mnohých se Hugh Jackman vrátí jako Wolverine ve filmu Deadpool 3 (premiéra 7. 11. 2024), což znamená, že ho čeká pěkná dřina v posilovně. Ostatně, poprvé, když se jako Wolverine objevil, měl vynikající fyzičku, ale v následujících projektech byl svalnatější a svalnatější. 

Což očekávatelně vedlo k tomu, že se začalo spekulovat o používání steroidů. Co na to herec říká? Bral je někdy?

"Ne, svou práci miluji. Miluji Wolverina. Musím být opatrný s tím, co teď řeknu, ale bylo mi ze vtipu řečeno, jaké jsou vedlejší efekty [užívání steroidů]. A já na to, 'Tak takhle moc to zase nemiluji.' Takže ne, udělal jsem to postaru. A řeknu to, že jím hodně kuřete - omlouvám se všem veganům a vegetariánům a kuřatům."

Tedy, Hugh tvrdí, že vsadil na cvičení a kvalitní stravu a dá se tomu věřit, je urostlý, ale ne tak, aby se to nedalo zvládnout bez pomoci anabolik.

Mimochodem, kolik z vás předtím, než vidělo první film X-Men (2000) vědělo, že existuje zvíře rosomák (v angličtině wolverine)? Sám Hugh ho nepovažoval za reálného tvora:

"Když jsem roli získal, nic jsem o tom nevěděl. V Austrálii nemám rosomáky. Nevěděl jsem, že jde o skutečné zvíře. Nikdy jsem neslyšel o rosomákovi. Myslel jsem si, že je to vymyšlené zvíře. Víte, jako vymyšlený muž, který má kovové ruce. A během zkoušení jsem procházel kolem Imaxu, kde dávali dokument o vlcích (v angličtině wolf, pozn. redakce). A já na to, 'Perfektní, protože jsem očividně vlk, částečně vlk."

Možná Jackman nevěděl, že rosomák je skutečné zvíře, ale to nemění nic na faktu, že Wolverina ztvárnil na výbornou.

Zdroj: Variety, Fox/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat