Fantastická čtyřka: Favoritem na roli Mr. Fantastica je prý Adam Driver

 


John Krasinski to asi nebude. 

Marvel chystá reboot Fantastické čtyřky a samozřejmě se řeší to, kdo si zahraje hlavní role. Ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) se jako Reed Richards/Mr. Fantastic představil favorit fanoušků John Krasinski, ale čím dál častěji se mluví o tom, že ve filmu Fantastická čtyřka si roli bohužel nezopakuje.

Podle nových zpráv by měl Mr. Fantastica ztvárnit někdo úplně jiný a to Adam Driver, respektive je prý hlavním kandidátem. Což naznačuje, že sice ještě není uzavřená smlouva, ale Marvel by byl rád, pokud by k tomu došlo. Ovšem, podle všeho jsou tu ještě dva zatím nejmenovaní herci, kteří jsou do role zvažováni, takže Driver není úplně jistý.

Jen pro zajímavost, jeho jméno ve spojení s Fantastickou čtyřkou padalo už v minulosti, ale paradoxně nejen v případě role Reed Richardse, ale i jeho úhlavního nepřítele Doctora Dooma. Aktuálně to ale vypadá, že reálnější je první možnost. 

Uvidíme, jestli to vyjde, ale nutno poznamenat, že Driver je nečekaná ale zajímavá volba. Premiéra Fantastické čtyřky je aktuálně naplánována na 13. 2. 2025.

Zdroj: CBM, MGM (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat