Dwayne Johnson se údajně snažil kontrolovat směr DC a vyžadoval, aby se pozornost soustředila na Black Adama a Supermana

Nevyšlo to. 

Black Adam (2022) měl být očividně jedním z nových pilířů DC Universe s tím, že bylo patrné, že má představitel Black Adama (Dwayne Johnson) tendenci určovat, co se bude v DC Universe dít. Ale zdá se, že jeho snahy nepadly na úrodnou půdu. 

Podle reportáže serveru Variety se před premiérou Black Adama herec sešel s novým šéfem Warner Bros. Discovery Davidem Zaslavem a snažil se ho přesvědčit, aby posvětil několikaletý plán, který by se soustředil na Supermana (v podání Henryho Cavilla) a samozřejmě Black Adama.

Problémem ale bylo to, že Dwayne zřejmě obešel spoustu lidí z vedení Warner Bros. Discovery a DC Studios, což některé naštvalo. 

Moc radosti ve Warner Bros. neudělalo ani to, že sice Dwayne požadoval, aby byl v případě filmu DC Liga supermazlíčků (2022) uveden jako producent, ale zrovna se nepřetrhl, aby ho propagoval. 

Plus si prosadil, aby jeho značka tequily Teremana byla součástí propagační akce Black Adama a jeho požadavky se dál stupňovaly s tím, že ale podle některých nenabízel příliš na oplátku. 

Navíc, Black Adama finančně nedopadl úplně nejlépe a recenze zrovna nechválily, tím pádem nemá Dwayne úplně silnou vyjednávací pozici a není překvapením to, že sám herec přiznal, že v první fázi nového DC Universe se s Black Adamem nepočítá a je otázkou, jestli se vůbec (s tváří Johnsona) vrátí. 

Zdroj: Variety, Warner Bros. Discovery/DC Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat