Nakonec se zřejmě nechystá úplný reboot Snyderverse


 Přitom se to zdálo být jistou věcí.

Nějakou dobu to vypadalo, že noví šéfové DC Studios James Gunn a Peter Safran hodlají plně rebootovat DC Universe a udělat tečku za Snyderverse s tím, že přeobsadí i představitele oblíbených hrdinů a padouchů. Bralo se to jako jasná věc, byť to fandové Zacka Snydera nemohli přenést před srdce.

SOUVISEJÍCÍ: LIDÉ Z WARNER BROS. DISCOVERY JSOU PRÝ NADŠENÍ Z FILMU FLASH

A zdá se, že nakonec je situace trochu jiná, podle nejnovějších zpráv se sice chystá rozsáhlý, ale ne kompletní restart s tím, že některé postavy přeobsazeny nebudou (zřejmě Blue Beetle, Peacemaker a nakonec možná ani Aquaman, byť se o tomto spekulovalo).

U některých hrdinů už víme, že budou mít novou tvář, je jím například Superman a více a více to vypadá, že i Wonder Woman, naopak překvapivě se začalo mluvit o tom, že Ezra Miller by (s ohledem na to, že se snaží v poslední době vyhýbat problémům) by mohl dál ztvárňovat Flashe (možná na to má vliv i to, že jeho sólovka je prý skvělá). 

Situace je trochu zmatená, ale brzy by mělo být jasnější, co DC Universe čeká, protože se plánuje odhalení detailů o budoucnosti tohoto komiksového světa. 

Zdroj: Variety, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat