Chci více dramatické role, nechal se slyšet představitel Draxe. V Deadpoolovi se prý objeví další hvězda X-Menů. A Stephen Amell se vrací jako Arrow


Komiksové střípky.

Strážci Galaxie: Volume 3 (premiéra 4. 5. 2023) budou posledním filmem s tímto týmem Strážců. Proto asi není překvapením, že představitel Draxe Dave Bautista se s rolí začal loučit:

"Jsem za Draxe opravdu vděčný. Miluji ho. Ale je to i úleva [, že to končí]. Nebylo to vždy příjemné. Bylo obtížné tuhle roli hrát. Nanesení masky mi dávalo zabrat. A prostě nevím, jestli chci, aby byl Drax mým odkazem - je to praštěný herecký výkon a já chci dělat více dramatické věci."

Své nadání pro dramatické role dostal herec například ve filmu Někdo klepe na dveře, který bude k vidění 2. 2. 2023.

Vrací se Jean Grey?

V Deadpoolovi 3 (premiéra 7. 11. 2024) uvidíme Hugha Jackmana jako Wolverina, ale proslýchá se, že se k němu přidají někteří další herci, kteří ztvárnili X-Meny. Nově se mluví o Famke Janssen. Ta si zahrála Wolverinovu lásku Jean Grey. Kromě toho by měla mít cameo i v Avengers: Secret Wars (premiéra 30. 4. 2026), ale ani jedno zatím Marvel nepotvrdil. Bylo by to ale fajn. 

Green Arrow se ukáže ve Flashovi

Když už jsme u těch komiksových návratů, jeden byl naopak potvrzen a to Stephena Amella v roli Green Arrowa. Bude k vidění v závěrečné deváté řadě seriálu Flash, která odstartuje 8. 2. 2023.

Zdroj: GQ, CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat