Drsní The Boys nestačí, Amazon Prime chystá seriál na motivy jednoho z nejzakazovanějších komiksů


 Nebojí se toho.

Amazon Prime Video nabízí jeden z nejkontroverznějších (a nejzábavnějších) komiksových seriálů posledních let. Řeč je samozřejmě o The Boys/Banda, kteří jsou velmi brutální, velmi sexuálně otevření a velmi politicky nekorektní. 

A slaví velký úspěch. Není tak divu, že společnost pokukuje po dalších podobných projektech a našla je. Podle všeho chystá seriály na motivy dvou komiksových záležitostí a to Sex Criminals a Bitch Planet. 

Amazon se prý chystá uzavřít smlouvu se dvěma komiksovými tvůrci a to Mattem Fractionem a Kelly Sue DeConnick, kdy první zmíněný stojí za Sex Criminals a Kelly za Bitch Planet. Právě tyhle komiksy by měly být adaptovány.

Sex Criminals vyšli poprvé v roce 2013 a mají na kontě hromadu cen, ale verze v pevné vazbě se stala také jednou z nejzakazovanějších knih v USA kvůli sexuálnímu obsahu. 

Příběh se zaměřuje na knihovnici Suzie a herce Jona, kteří se spolu vyspí a zjistí, že když mají orgasmus, dokáží zmrazit čas. Rozhodnou se tak vykrást banku, aby zachránili knihovnu, ve které Suzie pracuje. 

Bitch Planet se odehrává v budoucnosti a zaměřuje se na ženy, které jsou za své rebelantské chování uvězněny ve vězení mimo Zemi. 

Zatím nejsou známy žádné detaily o daných seriálech, ale je jasné, že oba budou pořádná divočina.

Zdroj: Above The Line, Image Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat