Tetičku May měl původně ve Spider-Man: Bez domova zabít někdo jiný. A v Captain America 4 se prý objeví nečekaný tým padouchů


 Komiksové střípky.

Ve Spider-Man: Bez domova (2021) došlo k tragické smrti, kdy Green Goblin (Willem Dafoe) zabil tetičku May (Marisa Tomei), ale jak prozradil umělec Phil Langone, který se na filmu podílel, určitou dobu se uvažovalo i tom, že by vrahem byl Mysterio (Jake Gyllenhaal). To by vedlo k tomu, že by Spider-Man (Tom Holland) brutálně na tohoto padoucha zaútočil. Nakonec se ale tento nápad nedočkal realizace.


O filmu Captain America: New World Order (premiéra 2. 5. 2024) toho zatím nevíme, například není jasné, které všechny padouchy uvidíme (zatím víme, že se objeví Samuel Sterns/Leader), ale nyní se objevily zprávy, že bychom se mohli dočkat rovnou záporáckého týmu a to Serpent Society.

V komiksu jde o skupinu zloduchů, kteří mají jména spojena s plazy. Nicméně, údajně členem filmu bude jedna verze Diamondbacka, ale právě členku Serpent Society Rachel Leighton. Mimochodem, nedávno bylo oznámeno, že klíčovou roli ve filmu si zahraje Xosha Roquemore a mluví se o tom, že by Rachel ztvárnila právě ona, ale je to zatím jen dohad. 

Serpent Society dává v komiksech Kapitánu Amerikovi zabrat už dlouho, takže by nebylo překvapením, pokud by se objevila v hrané podobě, ale musíme počkat, zda to potvrdí sám Marvel.

Zdroj: CanWeGetSomeToast, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat