Vlastník Marvelu Disney příští rok nabídne méně projektů. A pokud jde o spoilery, je Marvel jako kult, myslí si představitelka Gamory


 Komiksové střípky.

Společnost Disney je sice jedním z nejvýraznějších hráčů v zábavním průmyslu, ale to neznamená, že se mu vždy daří a podle všeho výsledky z poslední doby nejsou úplně přesvědčivé a tak dojde k tomu, že bude omezen počet projektů, které vzniknou pod hlavičkou této firmy. 

Týká se to fiskálního roku 2023 (od 1. 10. 2022 do 30. 9. 2023), kdy vyjde zhruba 40 projektů (filmů a seriálů), což je o přibližně deset méně než se objevilo v předchozím fiskálním roce. 

Není jasné, kterých filmů a seriálů se tohle rozhodnutí dotkne, ale jde o poměrně výrazný krok, který by mohl mít vliv i na Marvel (ten je součástí společnosti Disney). 

Marvel a spoilery

Přestože v případě marvelovských projektů unikají spoilery často, společnost se snaží držet informace pod pokličkou, jak nejlépe dovede. A berou to vážně, to je jasné z prohlášení představitelky Gamory Zoe Saldany:

"Když pracujete pro Marvel, působí to jako kult, všichni se ptají, 'Co se děje? Jsem zelená poté, co jsem strávila hodiny nanášením make-upu, musíme tedy očividně něco natáčet, co to je? (smích)"

Herečka prohlásila, že to má výhodu a to, že diváci jsou pak v kině překvapeni, protože neví, co čekat, ale je tu negativum pro herce, kteří do poslední chvíle netuší, co májí dělat, což může být stresující.

Ovšem, v posledních letech se zdá, že se daří tajit méně a méně spoilerů, tím pádem není úplně snadné publikum v kině překvapit...


Zdroj: Disney, Hot Ones, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat