Daredevil: Born Again - Charlie Cox trvá na návratu kolegů z původního seriálu, podle něj výrazně přispěli k jeho úspěchu


 Charlie Cox je kolegiální. 

Marvel chystá seriál Daredevil: Born Again, který nebude standardním pokračováním seriálu Daredevil z Netflixu, ale půjde o reboot s některými totožnými postavami a jejich představiteli, ale děj nebude na původní sérii navazovat. 

V titulní roli se vrátí Charlie Cox, ovšem není stále jasné, jestli se dočkáme i Elden Hensona a Deborah Ann Woll (Foggy a Karen). Ovšem, pokud jde o Charlieho, ten na tom trvá:

"Nevím, co se stane s ostatními postavami v novém seriálu, ale jednu věc vím jistě, Elden a Deborah byli srdcem toho, co jsme udělali předtím a seriál byl úspěšný díky nim."

Je to fajn vidět, že Charlie nemyslí jen na sebe, ale bojuje za to, aby se vrátili i jeho kolegové. A můžeme diskutovat o tom, nakolik opravdu přispěli k úspěchu původní série, ale určitě byli její důležitou součástí a dovolím si tvrdit, že většina fandů by byla ráda, pokud by se vrátili. Snad tedy Marvel přání Charlieho vyslyší. Premiéra se odehraje na začátku roku 2024.

Zdroj: Marvel Focus, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat