Tohle není překvapení, podle člověka znalého situace je Snyderverse mrtvé


 Po událostech posledních dnů to není šokem. 

Když do čela Warner Bros. Discovery nastoupil David Zaslav, věřilo se, že bude iniciátorem vzkříšení takzvaného Snyderverse, protože byl podle všeho fandou práce Zacka Snydera. Poté se ale vedení DC Studios ujala dvojice Peter Safran a James Gunn a došlo k výrazným změnám (zrušení Wonder Woman 3, možný odchod Jasona Momoy z role Aquamana) včetně nedávného oznámení o konci Henryho Cavilla jako Supermana. 

SOUVISEJÍCÍ: HENRY CAVILL OFICIÁLNĚ KONČÍ S ROLÍ SUPERMANA

Mezi řádky bylo jasně čitelné to, že se nové DC Universe chce oprostit od Snyderverse a to nyní potvrdil i profil My Time To Shine, který často přináší pravdivé informace:

"V případě, že by to někomu ještě nebylo jasné - všichni [herci] ze Snyderverse jsou pryč. Na konci Flashe nezáleží. Snyderverse je oficiálně mrtvé. James Gunn pracuje na kompletním rebootu. Chce začít s čistým štítem."

To je něco, co mnohé fandy Snyderverse naštve, ale pokud se na situaci podíváme objektivně, některé filmy ze Snyderverse nebyly zrovna dopilované a určitým postavám se nedostalo takové péče, kterou by si zasloužily a upřímně řečeno se nedá Gunnovi divit, že to chce zkusit úplně jinak a položit vlastní základy pro DC Universe, když to původní nedrželo úplně pohromadě.

Asi by bylo na místě dát mu šanci, aby si udělal věci posvém a nestavěl na základech, které nebyly vždy úplně pevné. Přece jen, natočil povedené Strážce Galaxie, Sebevražedný oddíl (2021) nebo Peacemakera, očividně ví, jak s komiksovými projekty pracovat (byť svým svérázným stylem).

Zdroj: MyTimeToShine, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat