Superman z něj Henry Cavill dál nebude, ale zahraje si v adaptaci oblíbené deskové hry Warhammer 40K. A tušíte, jakou lahodnou částku dostal za camea Black Adamovi a Flashovi


 Komiksové střípky.

Asi netřeba dál připomínat, že z Henryho Cavill už nebude ani Zaklínačem, ani Supermanem, ale o práci se bát nemusí. Nově bylo oznámeno, že si zahraje v seriálové adaptaci deskové hry Warhammer 40000, která vznikne pro Amazon.

SOUVISEJÍCÍ: HENRY CAVILL OFICIÁLNĚ KONČÍ JAKO SUPERMAN, HLEDÁ SE MLADŠÍ NÁSTUPCE

Seriál je v počátečních fázích, nic moc se o něm neví, ale oznámena byla zápletka:

"Projekt bude zasazen do budoucnosti, která je temná. Lidská se přestala vyvíjet a nachází se v nekončící válce s vetřelci a magickými tvory, bohy a démony, kteří jsou součástí teologické třídního systému. Lidé tvoří takzvané Imperium of Man, které je militantní. Je tu také rase androidů připomínající kostlivce, kteří jsou známí jako Necroné, dále je tu elfská rasa známá jako Aeldari a samozřejmě Orkové. Tyranidé jsou zákeřní vetřelci a T'au jsou mimozemská rasa s modrou kůží, která může nabídnout alespoň nějakou naději."

Jak bylo řečeno, přípravy jsou na začátku, tím pádem Cavill (který má jako geek jistě radost, že si v tomto seriálu zahraje) asi ještě nedostal plat, ale nemusí se obávat, že by neměl na účtu dostatečnou částku, za svá camea v Black Adamovi (2022) a Flash (premiéra 22. 6. 2023) dostal 250 tisíc dolarů za každé, což je velmi slušné za pár několikavteřinové záběry (a navíc, z Flashe prý budou vystřiženy).

Zdroj: THR, Twitter, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat