Šťastný nový rok vám přeje (jednočlenná) redakce TVrecenze

Ať je rok 2023 lepší než ten předcházející.

A je to tady, konec starého a začátek nového roku a to je období, kdy jsou lidé nostalgičtí a sentimentální. To není úplně můj styl, jsem chladnější než počasí na Zimohradu, nicméně jsem samozřejmě slušně vychovaný, takže vám chci poděkovat za věrnost.

TVrecenze jsou mým dítkem, založil jsem je sám, píši pro ně sám (až na několik kratších období, kdy mi pár lidí pomáhalo) a musím přiznat, že to není vždy snadné s ohledem na to, že chodím i do standardního zaměstnání. 

Kromě toho je tu ona skutečnost, že TVrecenze jsou nevýdělečným projektem (jen se pozorně rozhlédněte, jestli někde na stránkách vidíte reklamu). Naopak, dotuji ho ze svých jiných příjmů, ale tak to u dětí bývá, člověk do nich investuje a ony mu to oplatí radostí (když se tedy zrovna nevztekají, protože nedostaly nejnovější iPhone) a ano, přiznávám, že v budoucnu doufám, že i prašulemi, ale zatím to není na pořadu dne.

Proto mě vždy pobaví komentáře ve stylu: "Ty v*le, berou za to takový prachy a stejně dělaj chyby." Ano, dělám chyby, občas, když přijdu unavený z práce a do noci pracuji na článcích někdy napíši místo Captain Carter Captain America, zaměním příjmení herců nebo data premiéry. Ale samozřejmě, pokud chce někdo naprosto zdarma poskytnout své služby jako korektor/editor, beru ho všemi deseti ;).

A co tím vlastně chtěl básník říct? To, že to není vždy snadné, že to někdy "bolí", že někdy dojde k chybě, ale přesto budu na TVrecenze.cz dál dřít, protože mě prostě a jednoduše baví psát o geekovských věcech a bavit se s nimi s dalšími geeky. Ostatně, podívejte se na mou novoroční fotografii, ze které je patrné, že jsem stoprocentní nerd ;). 

Užijte si závěr roku 2022 a držme si palce, aby rok 2023 byl lepší nejen, pokud jde o filmy a seriály, ale všeobecně ;).

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat