Black Panther 2 je nejúspěšnějším superhrdinským filmem s ženskými postavami. A co říká představitelka Wasp na celoženskou scénu z Avengers: Endgame


 Komiksové střípky.

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) získal rekord. Jaký? Jde o nejúspěšnější superhrdinský film s ústředními ženskými postavami v severoamerických kinech. S tím, že film překročil v USA a Kanadě 431 milionů dolarů na tržbách se stal v tomto ohledu jedničkou a nechal za sebou Captain Marvel (2019) se 426,8 miliony dolarů a Wonder Woman (2017) s 412,8 miliony dolarů. Gratulace.

Když už jsme u ženských hrdinek, tak ve filmu Avengers: Endgame (2019) se objevila scéna, ve které své síly spojily ženské postavy, aby bojovaly proti Thanosovi (Josh Brolin) a jeho poskokům. A byť to byla efektní chvilka, tak někteří měli pocit, že byla nucená. 

Co si o ní vlastně myslí jedna z těch, které se jí účastnily, konkrétně Evengeline Lilly, představitelka Wasp?

"Den, kdy jsme udělali v Endgame tuhle scénu, kde jsme prostě byly jen my ženy, byl pro mě nejvíce speciálním dnem, který jsem kdy zažila."

Herečka také potvrdila, že by rozhodně šla do natáčení film A-Force, který by byl týmovkou ženských postav. O tom už se delší dobu mluví, ale podle dosavadních informací se na něm aktivně nepracuje. Nicméně Lilly brzy uvidíme ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023).

Zdroj: BoxOfficeMojo, CinePop, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat