Na příští rok byl potvrzen menší počet marvelovských sérií, než se předpokládalo


Věřilo se, že jich uvidíme více.

Objevily se informace, že Marvel není úplně spokojen s tím, jak zatím vypadá čtvrtá fáze Marvelovského filmového universa a hodlá se začít více soustředit na kvalitu a ne na kvantitu. A zdá se, že je to pravda, protože pokud jde o marvelovské série pro streamovací službu Disney+, pak na příští rok byly potvrzeny jen tři a to konkrétně japonskou variantou stránek Disney+.

Konkrétně je řeč o Secret Invasion, která se inspiruje u komiksové linky, kdy měňavci Skrullové ukradli identitu některých padouchů a hrdinů a začali si připravovat půdu pro obsazení Země. Dále pak o druhé řadě povedeného seriálu Loki a nakonec novince Ironheart, tedy seriálu o Riri Williams (Dominique Thorne), která se představila už v Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) a v komiksu jde o chráněnku Tonyho Starka.

Původně se počítalo s větším množstvím projektů, jmenovitě to měly být Echo, Agatha: Coven of Chaos a animovaných X-Men '97 a druhé řadě What If...?, ale ty v přehledu na rok 2023 na stránkách Disney+ chybí. U některých se mluví o zpoždění, u jiných je tu ještě možnost, že se objeví, ale zatím můžeme počítač jen s třemi výše zmíněnými sériemi. 

Zdroj: Disney+, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat