Avengers: The Kang Dynasty - Údajně unikly první podrobnosti o očekávané komiksovce


 Čeho bychom se měli dočkat?

Chystají se další dva díly Avengers s tím, že pátý ponese název Avengers: The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2023) a je tedy jasné, že v něm bude hrát důležitou roli padouch Kang (Jonathan Majors). To potvrzují i informace zdroje Heavy Spoilers, který nabídl pár detailů o příběhu s tím, že by měly být pravdivé, ale je možnost, že ještě dojde ke změnám, protože scénář není stále dokončen. 

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL BY PRÝ RÁD V ŠESTÝCH AVENGERS DALŠÍ ČLENY X-MENŮ A NĚKOLIK SPIDER-MANŮ

Očekávat máme mnoho různých varianta Kanga s tím, že zjistíme více o minulosti Nathana Richardse (civilní jméno Kanga a ano, není náhoda, že se jmenuje Richards...) a budeme svědky toho, jak dobývá různé světy v Multivesmíru. 

Tomu se pokusí zabránit tým Avengers s tím, že budou mít nečekaného pomocníka. Koho? Toho, který zůstane, tedy variantu Kanga, kterou jsme viděli v seriálu Loki. Nicméně, bude si říkat pouze Nathaniel. 

Je jasné, že nebude snadné vysvětlit některé aspekty příběhu, ale tvůrci na to mají ještě dost prostoru a času, ostatně, budovat si cestu k velkému vyvrcholení už v minulosti Marvel zvládl a snad to dokáže i podruhé.

Zdroj: Heavy Spoilers, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat