Avengers: Secret Wars - Marvel se údajně dál snaží získat pro film Hugha Jackmana, další hvězdy X-Menů, ale nepřekvapivě původní představitele Spider-Mana

Má to být pořádná jízda. 

Přestože v minulosti zaznívaly zprávy o tom, že pátí a šestí Avengers nebudou velkolepější než předchozí díly jen proto, aby byly epické, tak se zdá, že epické budou. Podle dosavadních zákulisních (ale nepotvrzených) zpráv chce Marvel docílit toho, aby Avengers: Secret Wars (premiéra 30. 4. 2026) byli zatím největším projektem z Marvelovského filmového universa. 

SOUVISEJÍCÍ: ZŘEJMĚ UNIKLY DETAILY O PŘÍBĚHU PÁTÝCH AVENGERS

A to znamená, že bychom měli vidět hromadu různých postav a to včetně těch, které už známe, ale nejsou zatím součástí Marvelovského filmového universa. To se týká například Fantastické čtyřky nebo X-Menů (kdy jsme se zatím dočkali návratu jen Profesora X). 

To potvrzují i nové informace, které tvrdí, že by Marvel rád viděl v Secret Wars Hugha Jackmana a dalších několik (zatím neupřesněných) herců z filmů X-Men, které měl na starosti Fox (ten je nyní součástí Disneyho stejně jako Marvel), ale nepřekvapivě se mluví i návratu předchozích představitelů Spider-Mana, tedy Tobeyho Maguire a Andrewa Garfielda

Nebude snadné překonat Avengers: Endgame (2019), pokud jde o rozsáhlost, ale pokud se potvrdí většina toho, o čem se spekuluje v případě šestých Avengers, pak je slušná šance, že to vyjde. 

Zdroj: Heavy Spoilers, Fox/Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat