Ženská verze Postradatelných nebude. A co říká Sylvester Stallone na to, že si nezahraje ve třetím Creedovi


Je zklamán. 

Filmová série Expendables - Postradatelní si vede relativně dobře (tedy hlavně díly, které nejsou přístupné mládeži) a tak se začal připravovat celoženský spin-off. Ovšem, už poměrně dlouhou dobu jsme o něm neslyšeli důležitější zprávy. Až do nynějška, kdy se ozval prezident Millennium Films Jeffrey Greenstein:

"Ale něco řeknu: Snažili jsme se natočit The Expendabelles, ženskou verzi The Expendables, ale mým problémem s tímto projektem bylo vždy to, abychom ospravedlnili ženský tým místo toho, abychom měli drsné ženy ve standardním týmu."

Jinak řečeno, bude se pokračovat v tom, že členy týmu v Postradatelných budou i ženy, jak tomu bylo i v minulosti. Mohlo by jich být ale trochu víc. 

Čtvrtý díl The Expendables bude mít premiéru 23. 9. 2023 a objeví se v něm například Megan Fox.

Také se ale tuší, že Sylvester Stallone bude mít v tomto filmu menší roli, než je zvykem. Pořád je to ale lepší než v případě Creeda III (premiéra 2. 3. 2023), kde hrát nebude. Co na to říká?

"Je to politováníhodná situace, protože vím, jaké by to mohlo být. Vydalo se to směrem, kterým je výrazně odlišný od toho, který bych zvolil já. Je to odlišná filozofie - Irwina Winklera a Michael B. Jordana (producent a hlavní hvězda/režisér, pozn. redakce). Přeji jim jen to nejlepší, ale já jsem více sentimentální. Mám rád, když mí hrdinové dostanou zabrat, ale nechci, aby se pouze vydali na temná místa. Myslím, že lidé mají už dost temnoty."

Je to škoda, že se Slye nedočkám, ale to neznamená, že třetí Creed nebude povedený.

Zdroj: THR I, II,  MGM Pictures

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat