Tom Holland je prý blízko k uzavření další smlouvy na Spider-Mana. A naznačil Jason Momoa, že ztvární Loba?


 Komiksové střípky.

Pravidelně se mluví o tom, že Marvel a Sony budou pokračovat ve spolupráci na filmech Spider-Man a očekává se, že se vrátí Tom Holland. Pravdou ale je, že ten nemá smlouvu na další projekty. Nicméně, nyní se z různých zdrojů objevily zpráva, že je blízko k podpisu. 

Nejsou známy detaily, zda půjde o smlouvu na více dílů, nebo pouze na čtvrtého Spider-Mana/nějakou z marvelovek, ale předpokládá se, že se kontrakt nebude týkat projektů streamovací službu Disney+. Tom tak nebude k vidění v seriálech a speciálech pro tuhle populární službu.

Lobo?

O tom, že se dočkáme filmu s komiksovým drsňákem Lobem už se v minulosti mluvilo několikrát, ale zatím jsme se nedočkali. Ovšem, nyní rozproudil spekulace Jason Momoa, který nedávno poděkoval novým šéfům DC Universe Peteru Safranovi a Jamesu Gunnovi za to, že může pracovat na své snovém projektu. A právě Gunn zveřejnil obrázek Loba a na to byl Momoa tázán. 

Neodpověděl jasně, ale v rozhovoru jsou určité náznaky toho, že to možné je. A možná si říkáte, že to nejde, když Jason ztvárňuje Aquamana, ale nebylo by to poprvé, pokud by herec hrál dvě různé postavy, plus se tu dá operovat s různými vesmíry a kromě toho Lobo má výraznou vizáž díky které by Jason možná nebyl skoro poznat. 

Uvidíme, jestli skutečně uvidíme Loba, ale bylo by to fajn. 

Zdroj: The Direct, DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat