Black Panther 2: Film byl extra drahý, asi hodně vydělá a recenze hlavně chválí


 Povedlo se. 

Už zítra si bude moci zajít i "běžný" lid (pokud už nebyl na premiéře) na film Black Panther: Wakanda nechť žije (premiéra 10. 11. 2022) a jen pro informaci, jde o extrémně drahý film, který údajně vyšel na pěkných 250 milionů dolarů, což z něj dělá jednu z nejdražších marvelovek. Na druhou stranu, očekává se, že víkendové tržby z celého světa budou cca 355 až 365 milionů dolarů. 

SOUVISEJÍCÍ: NAMOR JE STEJNĚ SILNÝ JAKO THOR A MOŽNÁ NA ÚROVNI HULKA

Velké návštěvnosti jistě napomůžou i velmi pozitivní recenze. Ty mluví o projektu, který na jednu stranu nepostrádá epické akční scény, na tu druhou je silně emocionální dobrodružství, které je dospělé a hlavně se ničeho nebojí. 

Podle některých recenzí je příběh více rozmáchlý, což není vždy jednoznačné pozitivum, protože někteří tvrdí, že nedrží úplně pohromadě, na druhou stranu má globálnější měřítko než první film. Částečně jde také o komorní drama o smutku a tím, jak se s tím (ne)vyrovnávat. 

V době psaní článku bylo hodnocení profesionálních recenzentů na serveru RottenTomatoes 7,7 z 10 a na Metacritic 71 %. Pro srovnání jednička měla hodnocení 8,3 z 10 (RottenTomatoes) a 88 % a Metacritic.

Zdroj: CBM, Deadline, Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat