Zajímavost o Kangovi ze třetího Ant-Mana. A naznačil Gunn návrat Green Lanterna?


 Komiksové střípky.

Pokud jde o Kanga (Jonathan Majors), tak panovalo všeobecné přesvědčení, že se bude nacházet v říši Quantum Realm a bude jí vládnout a obojí je zřejmě pravda, ovšem je tu jedna zajímavost. Podle magazínu Empire nebude Kang v Quantum Realm dobrovolně, ale z nějakého důvodu tam uvíznul (je možné, že ho tam někdo dokonce uvěznil). Detaily se dozvíme ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania, který bude mít premiéru 16. 2. 2023.

SOUVISEJÍCÍ: KANG BUDE VE TŘETÍM ANT-MANOVI VÁLEČNÍKEM A FILM BUDE MÍT DOPAD NA CELÉ MCU

Vlétne Green Lantern do DC Universe?

Hraného Green Lanterna jsme už delší dobu neviděli, ale to by se mohlo změnit. Na Twitteru se totiž jeden z uživatelů nechal slyšet, že nové vedení DC Universe a to James Gunn a Peter Safran nemají v úmyslu nabídnout Green Lanterna, ale na to Gunn reagoval:

"Tohle pravděpodobně není dobrý zdroj."

Samozřejmě to má daleko k oficiálnímu potvrzení, ale u mnohých to vzbudilo naděje, že se Green Lanterna dočkáme. Otázkou samozřejmě zůstává kdy, v čem a kterého Green Lanterna. Ale na to mají  odpověď jen Safran a Gunn. Jestli to bude ve spekulovaném seriálu nebo ve filmové podobě, to je aktuálně ve hvězdách. Sice se už nějakou dobu pracuje na hrané sérii pro HBO Max, ale zatím není jisté, kdy a jestli vůbec se jí dočkáme. Je tak možné, že se Green Lantern dříve objeví v některém filmu.

Zdroj: DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat