Tvůrci She-Hulk museli udělat jednu z postav šerednější. Byla příliš přitažlivá. A Marvel ve druhém Black Pantherovi upravil rozkrok Namora


 Komiksové střípky.

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička se objevilo několik různých postav, které "hulkovatěly" a jednou z nich byl otravný pracháč Todd Phelps v podání herce Jona Basse. Ovšem, v jeho případě museli tvůrci udělat určité úpravy, protože jeho přeměněná verze vypadala příliš dobře:

Zdroj: Disney+

"Ukázalo se, že když máte herce a uděláte ho vysokého 7 stop a 1 palec a přidáte mu Hulkovy svaly a ostré rysy v obličeji, stane se z něj naprostý Adonis. Byl prostě příliš atraktivní, což byla v případě Todda výzva. Jen pro informaci, museli jsme najít kulturisty, kteří necvičí všechny svaly stejně intenzivně. Například Todd má obrovské vyrýsované bicepsy a hrudní svaly, ale slabé břicho. Střed těla příliš necvičí. Todd má masivní svaly na stehnech, ale velmi slabá lýtka a jeho hlava je malá ve srovnání s tělem."

Kromě toho tvůrci ještě "zošklivěji" obličej, aby to bylo "dokonalé". A vyšlo to, Todd po "zhulkovatění" nebyl zrovna sexsymbol. I když pro někoho možná ano, lidé mají různé choutky.

Příliš výrazný rozkrok

Někomu přidat na šerednosti, to je poměrně zvláštní, ale netradiční je i to, co udělali tvůrci v případě Namora (Tenoch Huerta) ve filmu Black Panther: Wakanda nechť žije (2022). Všímaví diváci zaznamenali, že zatímco v propagačních videích měla tahle postava standardní rozkrok, ve finálním filmu bylo toto digitálně upraveno, aby nebyla mužnost dané postavy tak patrná. 

Disney se sice prezentuje jako prorodinná firma a ano, Namor je oblečen jen v něčem, co připomíná spodní prádlo, ale je otázkou, jestli zrovna tohle bylo potřeba. Odpovědět si musí každý sám. 

Zdroj: Befores and Afters, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat