Thunderbolts: Marvel prý hledá herce pro roli ve stylu temného Supermana. Pokukuje po Ryanu Goslingovi nebo Alexanderu Skarsgårdovi


 Zajímavá volba herců.

Marvel pracuje na své týmovce Thunderbolts, ve které bude ústřední tým tvořen antihrdiny/záporáky, ale i ti budou potřebovat protivníka. A společnost údajně začala hledat herce ve věku od 30 do 50 let, který by ztvárnil mocného padoucha popisovaného jako "temný Superman". 

Nebylo tedy jasně zmíněno, koho by měl daný herec ztvárnit, ale spekuluje se například o Hyperionovi, který se na Zemi dostal jako dítě, kdy byl vyslán z umírající planety. Později se stal členem týmu Squadron Supereme, který by se v Thunderbolts prý také mohlo objevit. Hyperion je jedním z Eternals, je extrémně silný, odolný, dovede létat a manipulovat s kosmickou energií.

Samozřejmě ale nemusí jít o Hyperiona. V marvelovských komiksech najdeme více postav, které by mohly být "temným Supermanem". 

Pokud jde o obsazení, tak Marvel údajně pokukuje po Ryanu Goslingovi nebo Alexanderu Skarsgårdovi a oba by jistě roli mocného padoucha zvládli. Fyzicky určitě a herecky jsou na tom také dobře. Uvidíme, zda se povede s některým z nich dohodnout. 

Premiéra Thunderbolts je naplánována na 25. 7. 2024.

Zdroj: Patreon, Focus Features (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat