Zaklínač: Čtvrtá řada bude, ale bez Henryho Cavilla. Nahradí ho bratr představitele Thora


 Novým Geraltem z Rivie bude Liam Hemsworth.

Když bylo oznámeno, že se Geralta z Rivie v seriálu Zaklínač ujme Henry Cavill, nebylo úplně málo těch, kteří se domnívali, že není dobrou volbou. Herec ale přesvědčil, že šlo o skvělý castingový krok a diváci si ho zamilovali. 

SOUVISEJÍCÍ: NEZTRATIL JSEM NADĚJI, PROMLUVIL HENRY CAVILL O NÁVRATU DO ROLE SUPERMANA

I díky Henrymu tak slaví Zaklínač úspěch (minimálně, pokud jde o sledovanost, na tom, zda je kvalita taková, jak by si publikum přálo nepanuje jednoznačná shoda), ať už je řeč o první nebo druhé řadě. Dočkáme se i třetí, která bude mít premiéru v příštím roce a nově bylo oznámeno, že bude také čtvrtá. To je dobrá zpráva, ta, která asi mnohé zaskočí je, že Geralta už nebude hrát Henry. 

Nahradí ho Liam Hemsworth, tedy mladší bratr Chrise Hemswortha, který proslul jako filmový Thor. Liam je vcelku zkušený herec, nicméně Chris je o něco známější, ovšem rolí v Zaklínači se jeho popularita jistě výrazně zvedne. 

Je jasné, že mnozí budou zklamaní z Henryho odchodu a nebudou nadšení z představy, že ho nahradí Liam, ale sám Cavill o něm ve statusu, ve kterém oznámil vznik čtvrté řady a svůj odchod ze série, básní. 

Důvod odchodu Henry neoznámil, ale dá se tušit, že s tím bude mít něco společného s návratem do role Supermana a sám se nechal slyšet, že na tuhle postavu čeká zářná budoucnost. Bude mít tedy určitě dost práce s "poletováním" nad hlavami obyvatel Metropolis.


Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat