Šéfové DC prozradili, které postavy jsou pro DC universum nejdůležitější. A společnost prý chtěla "ukrást" Marvelu Kevina Feigea


 Nakonec to dopadlo jinak. 

Po poměrně komplikovaném hledání někoho, kdo dohlédne na projekty od DC, se to povedlo. Do čela DC universa se postaví  Peter Safran a James Gunn, který stojí za marvelovskými Strážci Galaxie. Právě tahle dvojka bude mít kreativní kontrolu nad filmy a seriály od DC. 

A tahle dvojka zmínila, které postavy jsou hlavními pilíři DC. Z toho se dá odvodit i to, na koho se zřejmě bude v budoucnu jejich universum soustředit. Ostatně, jde o etablované postavy, které už dobře známe. 

Která pětice to tedy je? Superman, Aquaman, Wonder Woman, Batman a Harley Quinn. Žádné překvapení se asi nekoná. Možná by v minulosti zaskočilo jméno Superman, ale nedávno se Henry Cavill jako Muž z oceli vrátil a ze všech stran zní, že je to teprve začátek. A málokdo asi bude nespokojen s tím, že na bedrech zmíněných hrdinů a antihrdinů bude stát budoucnost DC universa. 

Mimochodem, jak bylo zmíněno, Gunn intenzivně spolupracoval s Marvelem (a ještě nějakou dobu bude), ale vypadá to, že DC původně chtělo "přetáhnout" téhle společnosti samotného Kevina Feigeho, který aktuálně působí jako kreativní ředitel celého Marvelu. 

Šéf Warner Bros. Discovery (pod které DC filmy spadají) prý oslovil Kevina, zda by nebyl ochoten přejít k nim a dohlížet na DC universum, ale Feige nabídku slušně odmítl. V minulosti, ještě předtím, než byl kreativní ředitel Marvelu, uvažoval o odchodu, ale podle všeho je nyní spokojen. Ovšem, Safran a Gunn jsou také šikulové, takže je tu slušná šance, že zvládnou pro DC udělat to samé, co dokázal Feige pro Marvel.

Zdroj: The Direct, Above The Line, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat