Nikdy jsem neztratil naději, promluvil Henry Cavill o návratu do role Supermana

Na postavu prý čeká zářná budoucnost.

Jak se doufalo a spekulovalo, ve filmu Black Adam (2022) se vrátil Henry Cavill jako Superman. Poté vyšlo najevo, že zatím nemá smlouvu na další projekty, ale dle jeho vyjádření je v podstatě jasné, že to nebylo naposledy, co navlékl kápi. A svědčí o tom i následující slova:

"Řekl jsem si, že to nechám plynout na pozadí. Nikdy jsem neztratil naději, to pro mě bylo klíčové. Tahle postava pro mě tolik znamená. Už je to pět let. Nikdy jsem se nevzdal naděje. Je neuvěřitelné být tady a znovu o tom mluvit. Je tu pro tuhle postavu připravena opravdu zářná budoucnost. Jsem tak nadšený, že mohu vyprávět příběh s pomocí nesmírně radostného Supermana."

Cavill nechtěl odpovědět na to, co čekat od dalšího projektu s Mužem z oceli, ale popsal, jaké to bylo, když se vrátil kvůli Black Adamovi:

"Šel jsem do studií Warner Bros. ve Velké Británii a vrátil jsem se v kostýmu. Byl to pro mě velmi silný moment. Nebyl jsem si jistý, jak se budu cítit... jestli to bude něco velmi emotivního ve spojení s tím, že jsem si na sebe vzal znovu oblek Muže z oceli. Vybral jsem si právě ten kvůli nostalgii, která je s ním spojena. Bylo to pro mě důležité stát tam a užít si tento moment. Byl to jeden z nejlepších momentů mé kariéry. Cítil jsem se skvěle díky příležitosti si ho znovu obléknout."

Jak už víme, Warner Bros. Discovery stojí o pokračování Muže z oceli (2013), tak snad se brzy dočkáme oficiální potvrzení i jejich strany.

Zdroj: Reel Anarchy, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat