První mládeži nepřístupný marvelovský seriál pro Disney+ bude extrémně krátký. A co prozradil Dwayne Johnson o případném Muži z oceli 2


Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Už jistě víte, že se dočkáme spin-offu k animovanému marvelovskému seriálu What If...? jménem Marvel Zombies. Ten bude mládeži nepřístupný, což je první nečekaná věc a nyní vyšla najevo další, ale ne potěšující informace a to, že první řada bude tvořena pouhými čtyřmi epizodami. 


To je zatím nejméně ze všech marvelovských sérií, které vznikly pro streamovací službu Disney+. Doufejme, že v tomto případě bude alespoň platil, že nezáleží na kvantitě, ale na kvalitě. Premiéra je naplánována na rok 2024.

Muž z oceli 2

K radosti mnohých se potvrdily spekulace o tom, že se Henry Cavill vrátí jako Superman. Objevil se v potitulkové scéně ve filmu Black Adam (2022) s tím, že zdroj, který tuto informaci přinesl, tvrdil i to, že Henry uzavřel smlouvu na druhého Muže z oceli s tím, že se o to zasloužil i Dwayne Johnson, který na Warner Bros. Discovery tlačil, aby povolalo zpět právě Cavilla. 

Nyní byl Dwayne na další případnou sólovku Supermana tázán a tady je jeho (nepřekvapivě "mlžící") odpověď:

"No, tohle je to, co vám mohu říct. Mohu vám říct to, že cílem a iniciativou Black Adama bylo vybudovat DC universum, které představí nejen Black Adama, ale i celou JSA (Justice Society of America, pozn. redakce). Pět nových superhrdinů v jednom filmu. A stejně tak je tu to, co říkám celou dobu, přístup, který v Seven Bucks (produkční společnost spoluzaložená Dwaynem Johnsonem, pozn. redakce) máme, já, i mí spoluzakladatelé, Dany Garcia a Hiram Garcie a to je, že jsou pro nás fandové vždy na prvním místě. Publikum je na prvním místě."

Nebylo tedy řečeno jasné ano, pokud jde o další film Supermana, ale fandové po něm volají a pokud jsou tedy pro Dwaynea na prvním místě, měli bychom se dočkat. Ovšem, on není tím, kdo o tom rozhoduje, takže si budeme muset počkat na potvrzení ze strany Warner Bros. Discovery. Nicméně, to, že se Henry objevil v potitulkové scéně Black Adama asi mnohé naznačuje...


Zdroj: CB, ET, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat