Black Adam: Objevil se ve filmu Superman, tak jak se spekulovalo?


Potvrdily se zvěsti o návratu Henryho Cavilla?

Už nějakou dobu se spekulovalo o tom, že se Henry Cavill vrátí jako Superman. Později se začalo mluvit o tom, že to bude ve filmu Black Adam (premiéra 20. 10. 2022) s tím, že na tom trval představitel Black Adama Dwayne Johnson

Na internetu se objevily dohady o tom, že Henry bude k vidění v potitulkové scéně, kdy Amanda Waller (Viola Davis) varuje Black Adama, aby neopouštěl svou zemi a když se jí titulní antihrdina zeptá na to, co by se jinak stalo, když není nikdo na planetě, kdo by byl schopen ho porazit, objeví se právě Superman. 

Je to tedy pravda? Bylo to potvrzeno s ohledem na to, že Black Adam už měli někteří možnost vidět? Fandy Cavilla jistě potěší to, že ano. 

Ukázalo se, že popis dané scény byl autentický. Mimochodem, přišel ze zdroje, který tvrdil to, že Cavill uzavřel s Warner Bros. Discovery smlouvu i na další sólovku a je tu tedy reálná šance, že i tahle informace je pravdivá. 

Mimochodem, danou potitulkovou scénu vám tu nenabídneme, ale koluje po sociálních sítích, takže není vůbec těžké ji najít.

Zdroj: Twitter, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat