Fotky z Madame Web ukazují postavu, ve "Spider-manovském" kostýmu A co říká tvůrce Daredevila na jeho cameo v She-Hulk.


 Komiksové střípky.

Komiksovka od Sony Madame Web bude mít sice zpoždění a bude mít premiéru až 15. 2. 2024, ale už se natáčí a tím pádem se objevují materiály z placu. A ty nové rozhodně zaujaly. Jsou na nich dubléři pro herce Dakotu Johnson, Celeste O'Connor a Tahara Rahima.

První zmíněná si zahraje Madame Web, ale u ostatních není jasné, koho ztvární. A hodně pozornosti přitáhl kaskadér zaskakující za Tahara, protože má na sobě kostým, který evokuje Spider-Mana. 

Není ale jasné, o koho se jedná. Neočekává se, že půjde o nějakou variantu Spider-Mana, ale tipuje se spíše, že je to nějaký padouch (v komiksech je jich víc, kteří sázejí na podobnou vizáž). Těžko ale říct, zatím můžeme jen spekulovat. 


V aktuální epizodě She-Hulk: Neuvěřitelná právnička se stalo to, na co jsme se těšili od začátku. Vrátil se Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox) a nejen, že je stejně charismatický jako v seriálu od Netflixu, ale také ukázal svou vtipnější stránku. Co si o tom myslí Steven DeKnight, který byl jedním ze stěžejních tvůrců mnohem temnějšího Daredevila právě na Netflixu?

"Je to odlehčenější přístup a já jsem rozhodně pro. Je to jako v komiksech, kde je spousta způsobů, jak prozkoumat tuhle postavu. A dokud bude v kostýmu Charlie, budu to sledovat."

Dle našeho názoru se tvůrcům She-Hulk povedlo zkombinovat komediální tón seriálu s trošku dramatičtějším pojetím typickým pro Daredevila a fungovalo to. My jsme se pobavili.

Zdroj: Twitter, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat