Zmatky nad zmatky, druhý Muž z oceli s Cavillem prý nakonec bude a vděčí se za to Dwaynu Johnsonovi


 Tomu se říká chaos. 

Henry Cavill už Supermanem nebude, Henry Cavill bude mít v některém z DC filmů cameo, Henry Cavill natočí pokračování Muže z oceli... Skoro neustále se objevují nové a protichůdné zprávy o tom, jak to bude se Supermanem, kterého ztvárňoval Henry Cavill.

SOUVISEJÍCÍ: V BLACK ADAMOVI SE BUDE REKORDNĚ UMÍRAT

V poslední době to vypadalo, že návrat příliš pravděpodobný není, ale teď novinář David Faraci přišel s tvrzením, že Muž z oceli 2 vznikne a to díky Dwaynu Johnsonovi alias Rockovi. Představitel Black Adama totiž údajně na Warner Bros. Discovery tlačil kvůli oslovení Cavilla:

"Mám k dispozici určité informace. Není to nic specifického. Jde o informace ze zákulisí, které jsou podle mě fascinující a jde o důvod, proč se Henry Cavill vrátí jako Superman v Black Adamovi. To si vydobyl Rock. Opravdu na to tlačil, zatlačil na Warner Bros. a donutil je, aby oslovili Henryho Cavilla a poté s ním podepsali novou smlouvu, která zahrnuje i nový film Superman. A to díky tomu, že na tom Rock trval."

Je pochopitelné, že k této informaci asi budete přistupovat s rezervou s ohledem na to, jak se lišily zprávy v minulosti. Ovšem, brzy se dozvíme, jestli se Faraci nemýlí. Premiéra Black Adama 20. 10. 2022 se odehraje a pokud se ve filmu opravdu objeví Henry Cavill, pak se potvrdí, že má novinář k dispozici relevantní informace.

 

Zdroj: Marvelvision, Warner Bros. Discovery/DC Films (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat