Co říká aktuální představitelka Harley Quinn Margot Robbie, že si ve druhém Jokerovi tuhle roli zahraje Lady Gaga?

Co na to herečka?

Přestože to tak chvíli nevypadalo, vznikne druhý film Joker, o kterém už nyní víme několik zajímavých informací. V první řadě určitě mnohé zaskočilo to, že půjde o muzikál a bezesporu poprask vyvolal i fakt, že si ve filmu zahraje Harley Quinn Lady Gaga

Jak ale víme, Harley Quinn už roky ztvárňuje Margot Robbie. Co si o tom, že v nekanonickém druhém Jokerovi bude jiná verze Harley herečka myslí?

"Jsem díky tomu šťastná, protože jsem už od začátku říkala, že vše, co pro Harley Quinn chci je to, aby šlo o jednu z oněch postav, kdy její roli, podobně jako Macbetha nebo Batmana, vždy předává jeden skvělý herec dalšímu skvělému herci. Je to podobné jako, když někdo ztvární Batmana nebo někdo Macbetha. Mám pocit, že v případě ženských postav to není příliš časté - je tu královna Alžběta, kdy jsem tu šanci měla i já, což mi bylo ctí. Reagovala jsem, 'Wow! Cate Blanchett hrála královnu Alžbětu I. A teď ji budu hrát já.' Je to velká pocta vybudovat základy dostatečné silné, aby Harley mohla být jednou z těchto postav, kterou budou hrát i další herci. A myslím si, že s tím ona udělá něco neuvěřitelné."

Je pravda, že Lady Gaga se ukázala být nejen unikátní zpěvačkou, ale i talentovanou herečkou. A jelikož půjde o muzikál, tak někdo, kdo umí hrát i zpívat (a je trošku excentrický) je ideální volbou pro Harley Quinn. 

Premiéra filmu Joker: Folie à deux se odehraje 3. 10. 2024.

Zdroj: MTV, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat