Black Panther existuje celá staletí, není nepřirozené, že se jeho role ujal někdo jiný, nechal se slyšet tvůrce


 Producent Nate Moore promluvil o druhém filmu. 

Po nečekané smrti Chadwicka Bosemana se řešilo, co bude s Black Pantherem dál. Nakonec bylo rozhodnuto, že druhý film bude, ale postava T'Chally nebude mít nového představitele, ani nebude digitálně "oživena", kostým Black Panthera převezme jiná postava. 

SOUVISEJÍCÍ: NĚKTEŘÍ SI PŘÁLI, ABY BYL T'CHALLA PŘEOBSAZEN. CO NA TO TVŮRCE?

Ovšem, objevilo se pár těch, kterým se tohle řešení nelíbí. Producent Nate Moore ale vysvětlil, že šlo o přirozený krok:

"Black Panther existoval ve Wakandě po staletí, takže to, že někdo jiný převezme pochodeň nepůsobilo nepřirozeně. Ale když se to stalo realitou, řešilo se, 'OK, co bude pro příběh dávat největší smysl? Kdo bude dávat největší smysl jako ten, kdo se toho ujme?' Všechny postavy ve filmu mají odlišný nápad, kdo by se toho měl ujmout a proč."

Z upoutávek je patrné, že novým Black Pantherem bude žena a jako nejpravděpodobnější volba (alespoň v závislosti na komiksu) se jeví Shuri (Letitia Wright), to ale neznamená, že by nás tvůrci nemohli překvapit. Dozvíme se to 10. 11. 2022, kdy bude mít premiéru Black Panther: Wakanda nechť žije.

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat