Představitel Deadpoola vysvětlil, že návrat Wolverina nezneuctí Loganu smrt v jeho sólovce. A tvůrce Deadpoola věděl o návratu už dlouho

 Něco o nabručeném mutantovi.

To, o čem mnozí snili se stalo skutečností, Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine a to ve filmu Deadpool 3 (premiéra 6. 9. 2024). Ovšem, někteří fandové Wolverina z toho nebyli nadšení, protože mají dojem, že to zneuctí závěr filmu Logan: Wolverine (2017), který byl důstojným rozloučením Hugha s touhle rolí. 

Nicméně, představitel Deadpoola Ryan Reynolds a Hugh se o tomto pobavili a došlo na ujištění, že to, co se stalo v Loganovi stále platí. Jackman se tázal na to, jak je možné, že Wolverine po Loganovi stále žije. A na to Ryan Reagoval následovně:

"Logan se odehrává v roce 2029, jde o naprosto odlišnou věc. Logan v Loganovi zemřel, to se nezmění."

S ohledem na to, že se druhý Deadpool byl zasazen do roku 2018 se nedá předpokládat, že by se Deadpool 3 odehrával například o více než dekádu později, tím pádem se může Wolverine objevit, aniž by musel být "oživován", přiveden z jiného universa, klonován atd., což snad fandy uklidní.

Mimochodem, zatímco většina z nás doufala, ale nebyla si jistá, že se Hugh jako Wolverine vrátí, tvůrce Deadpoola  Rob Liefeld prozradil, že o tom věděl už delší dobu. Byl informován někým z branže o tom, že Hugh podepsal smlouvu. Být slavný komiksový tvůrce má holt své výhody.


Zdroj: Twitter, CB, Marvel Studios/Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat