Anthony Mackie srovnal svého Kapitána Ameriku a toho, kterého ztvárnil Chris Evans


Co k tématu prozradil?

Byť se s tím někteří bručouni nemůžou stále smířit, novým Kapitánem Amerikou je Sam Wilson (Anthony Mackie), který dostane i vlastní film Captain America: New World Order (premiéra 2. 5. 2024). 

SOUVISEJÍCÍ: ČTVRTÝ KAPITÁN AMERIKA ZMĚNÍ MARVELOVSKÉ FILMOVÉ UNIVERSUM

A samozřejmě se nelze vyhnout tomu, že bude nový Kapitán srovnáván s tím původním v podání skvělého Chrise Evanse. Co k tomu poznamenal Anthony Mackie?

"Můj bude jiný. To, co musíte o Samovi pochopit - je to superhrdina, který vlastně není superhrdinou. Není tu žádné tajné sérum. Není tu to či ono. Mám jednoduše křídla na mém obleku, které jsem dostal od armády. Takže vše, co dělám, dělám jako obyčejný člověk. Když mě vidíte, můžete si pomyslet, 'Oh, můžu být také superhrdinou.' Když se podíváte na Hulka nebo někoho dalšího z těchto lidí, s těmi nelze soupeřit."

To, že někdo nemá superschopnosti ale neznamená, že nemůže být skvělým hrdinou. Není třeba metat blesky a zvednout několik tun jednou rukou, abyste mohli zachraňovat svět, takže není problém, že Sam nemá superschopnosti. On si jistě poradí i bez nich. 

Zdroj: Men´s Journal, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat