Marvel prý oznámí, že se k němu přidává Denzel Washington nebo Henry Cavill


 Že by?

Marvel rád obsazuje jak poměrně neznámé tváře, tak velmi úspěšné herce a zdá se, že v tomto trendu hodlá pokračovat. Objevil se totiž seznam jmen, která budou údajně oznámena jako součást Marvelovského filmového universa (MCU) na blížícím se disneyovském expu D23 (proběhne od 9. 9. do 11. 9. 2022) a nutno poznamenat, že jde o velmi zajímavou skupinu hvězd. 

Kromě jiných to jsou například Denzel Washington, Jodie Comer nebo Henry Cavill. Tvrdí to Emmet Kennedy, která je považován za důvěryhodný zdroj.

Další jména, která zmínil jsou John Boyega, Daisy Edgar-Jones, John Krasinski nebo Giancarlo Esposito. Některá slyšíme poprvé, jiná až tak překvapivá nejsou, Krasinski se objevil jako Mr. Fantastic v Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022), Esposito je už nějakou dobu zmiňován jako ten, co by se mohl stát součástí MCU. 

Samozřejmě asi nejvíce pozornosti přitáhne Henry Cavill, u kterého se diskutuje hlavně to, jestli se vrátí jako Superman. Ovšem to je nyní ještě větší otázkou. Pokud bude mít Henry výraznější roli u Marvelu, dá se tušit, že ten asi bude mít ve smlouvě doložku, že nebude moci nějakou dobu pracovat pro DC.

Zdroj:  Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat