Black Panther: Kontroverzní chování Letitie Wright nadělalo Marvelu údajně problémy

 


O co jde?

Letitia Wright je jednou z hlavních hvězd filmů Black Panther, ztvárňuje princeznu Shuri a spekuluje se o tom, že se po smrti Chadwicka Bosemana stane novou představitelkou Black Panthera, ovšem v minulosti tahle mladá herečka způsobila určitý poprask kvůli svým poměrně kontroverzním krokům. 

Například lajkovala tweet požadující zrušení druhého Black Panthera nebo sdílela protivakcinační materiály se smyšlenými informacemi. Následně se objevila také komplikace v podobě toho, že se Letitia na natáčení zranila a léčila se v domovské Velké Británii, ale s ohledem na to, že nebyla očkována byl problém s návratem do USA.

Disney se k chování herečky veřejně nevyjádřil, ale podle novinářů Justina Knolla a Matta Belloniho to Marvelu způsobilo poměrně velké komplikace v případě natáčení Black Panther: Wakanda nechť žije (premiéra 10. 11. 2022). 

Pánové pak upozornili na to, že není málo herců, kteří nejsou očkováni, ale většinou to veřejně nehlásají na každém kroku, zatímco Letitia byla velmi "hlasitá" a to její oblibu mezi spoustou diváků zrovna nezvýšilo a upozornili na to, že tohle její kariéře asi příliš nepomohlo.

Jak víme, bude k vidění v dalším Black Pantherovi, ale pokud jde o budoucnost, neobjevuje se velké množství zpráv o tom, že by přicházela jedna nabídka role za druhou.

Zdroj: The Town, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat