Kolik si vydělal Avatar během znovuuvedení? A jaké tržby se očekávají u DC komiksovky Black Adam?


 Peníze, peníze a peníze.

Avatar (2009) byl dlouhé roky nejvýdělečnějším filmem všech dob, ale poté ho sesadili Avengers: Endgame (2019). Nicméně, ti si trochu pomohli, když byli znovuuvedeni v kinech. V roce 2021 si ale Avatar vzal korunu zpět díky uvedení v Číně. A nyní si svou pozici ještě pojistil tím, že byla uvedena remasterovaná verze.

Edice s upraveným obrazem a zvukem byla do kin vyslána 23. 9. 2022 s tím, že šlo i o test toho, jaký je zájem o značku Avatar před uvedením druhého dílu nazvaného Avatar: Way of the Water (premiéra 15. 12. 2022) a zdá se, že velmi slušný, protože si za první víkend odnesl cca 30,5 milionů dolarů z celého světa, což není vůbec špatné v případě znovuuvedení. Dá se tak očekávat, že i ze dvojky bude velký hit. 

A slušný úspěch zřejmě čeká i na DC komiksovku Black Adam. Ta bude mít premiéru 20. 10. 2022 a očekává se, že během prvního víkendu získá v severoamerických kinech něco mezi 55 až 70 miliony dolarů. 

To nejsou rekordní čísla, ale pokud se předpovědi naplní, půjde o solidní výsledek a jeden z nejlepších v kariéře Dwaynea Johnsona

Zdroj: Box Office Pro, Box Office Mojo

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat