Co je pravdy na tom, že vznikne třetí Sebevražedný oddíl s Willem Smithem a pod dohledem režiséra jedničky?


 Co na to James Gunn?

První Sebevražedný oddíl (2016) v režii Davida Ayera neměl zrovna oslňující recenze, ale v kinech si nevedl špatně. Další Sebevražedný oddíl (2021) v režii Jamese Gunna měl pro změnu pozitivní recenze, ale tržby nebyly úplně oslnivé (což byla částečně způsobeno i pandemií covid-19). 

Je tak otázkou, co bude se sérií dál a nedávno se objevila spekulace, že Warner Bros. Discovery chce třetí film, ovšem s tím, že by se režie opět ujal Ayer a také bychom se dočkali návratu Willa Smitha v roli Deadshota. James Gunn byl právě na to, jestli je to pravda, tázán a jeho odpověď byla stručná: "Není."

Je těžké odhadovat, co má Warner Bros. Discovery v plánu s DC filmy, jeho počínání  (nejen) v poslední době působí dost chaoticky působící a ano, fandové volají po tom, aby i Ayer dostal šanci nabídnout svůj sestřih Sebevražedného oddílu s ohledem na to, že tvrdí, že film, který putoval do kin nebyl úplně jeho verzí, ale těžko si představit, že společnost bude investovat desítky milionů dolarů do projektu, u kterého není zrovna jisté, že finančně uspěje. Přece jen, údajně není ekonomická situace Warner Bros. Discovery zrovna ideální. 

Zdroj: Twitter, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat