Je to jiné a je to skvělé, prohlásil o seriálu She-Hulk představitel Kapitána Ameriky

 


Anthonymu Mackie se seriál líbí.

Nový držitel jména Kapitán Amerika Anthony Mackie ví, jaké to je čelit drsné online kritice. Nemalé množství lidí totiž nemůže překousnout to, že štít nedostal Bucky (Sebastian Stan) a tak se vylévají vztek na Anthonym. 

A kritiku schytává i seriál She-Hulk: Neuvěřitelná právnička. Přestože mnozí volali po tom, aby Marvel nesázel na jistotu a zkoušel to jinak, tak jim komediálně pojatá podívaná nevoní. Někdy jsou výtky pochopitelné, jindy vycházejí prostě jen z toho, že je hlavní hrdinkou "woke ženská verze Hulka" (většinou jde o jedince, kteří nevědí, že She-Hulk existuje v komiksech už slušnou řádku let). 

Ovšem, pokud jde o Anthonyho, tomu se seriál líbí a oceňuje právě to, že to zkouší jinak:

"Jsem opravdu nadšen, She-Hulk je skvělá! Zatím poslední série, která se objevila na Disney+, je jednoduše odlišná od jejich standardu. Je vidět, že Marvel dává scenáristům příležitost roztáhnout křídla a podívat se na marvelovské universum odlišným způsobem..."

Pokud jde o hodnocení diváků, jak bylo naznačeno, některá jsou silně negativní (ale dost je jich i pozitivních). V případě novinářů je situace jiná, She-Hulk se jim velmi líbí a sledovanost je také velmi dobrá.

Zdroj: IMDb, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat