She-Hulk možná odhalila záporáka z filmu Blade. A marvelovský Werewolf by Night bude delší, než se předpokládalo


 Komiksové střípky.

O příběhu filmu Blade (premiéra 2. 11. 2023) toho zatím příliš nevíme a zatím není jasné, kdo by mohl být padouchem, který se postaví proti "Dennímu chodci" Bladeovi v podání Mahershaly Aliho. Ovšem, někteří diváci se domnívají, že záporáka odhalila aktuální epizoda seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička nazvaná Prostě Jen. 

V ní se totiž objevil někdo, kdo si říká Mr. Immortal (David Pasquesi), ten zmínil osobu ze své minulosti, konkrétně svou první ženu Baroness Cromwell.

V komiksu jde o Lily Cromwell, dceru lékaře  Jacoba Cromwella., který byl pověřen vzkříšením Johna Falswortha, upíra známého jako Baron Blood. Ten bojoval proti Bucky Barnersovi, Union Jackovi a Kapitánu Amerikovi. Baron Blood ale po svém oživení zabil Jacoba a jednu z jeho dcer a Lily pak proměnil v upírku.

Ta si začala říkat Baroness Blood a stala se z ní význačná upírka, která určitou dobu pomáhala i samotnému Drákulovi. 

S ohledem na to, že jde o důležitou vampýrku není úplně "mimo mísu" předpokládat, že by mohla mít určitou roli v Bladeovi. Na druhou stranu, zmínka v She-Hulk mohla být jen pomrknutím na fandy. Uvidíme, zda platí možnost A či B.

A když už jsme u oněch nadpřirozených bytostí, určitě víte, že se chystá marvelovský speciál Werewolf by Night. Ten bude k vidění na Disney+ od 7. 10. 2022 a nyní se objevila (ze strany Marvelu zatím nepotvrzená) informace o tom, jak bude speciál dlouhý. Stopáž by měla být 52 minut a 37 vteřin včetně titulků, což je výrazně víc, než se očekával. Ale ještě, že tak, vypadá to na hodně ujetou zábavu a tomu se nedá odolat.

Zdroj: TheDirect, BigScreenLeaks, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat