Avengers: Endgame - Režisérka The Marvel byla zklamaná z celoženské scény. Ale důvod asi měla jiný, než si myslíte


 Co jí vadilo. 

V Avengers: Endgame (2019) se během finální bitvy s Thanosem (Josh Brolin) a jeho armádou spojilo několik ženských postav, což u některých vyvolalo nadšení, u jiných kritiku pramenící z toho, že to bylo podle nich příliš "násilně" vtlačeno do děje nebo jim to přišlo extrémně "woke". 

A zklamalo to i Niu DaCosta, režisérku komiksovky The Marvels (premiéra 27. 7. 2023) . Důvod ale má jiný, než byste asi čekali:

"Já, stejně jako spousta žen z celého světa, jsme sledovaly Avengers: Endgame a dostalo se nám šesti vteřin, kdy se spojily všechny marvelovské ženy. Na moment mi přejel mráz po zádech, ale byla jsem také velmi otrávená. Reagovala jsem, 'Prosím, chci toho dvě hodiny.' Takže bylo opravdu milé, když se rozhodli vytvořit týmový film s mými třemi oblíbenými hrdinkami, takže to je to, co je nejvíce vzrušující."

Ve filmu The Marvel se vrátí Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson) a přidají se k ní Monica Rambeau (Teyonah Parris) a Kamala Khan/Ms. Marvel (Iman Vellani). Ostatně, naznačuje to sám název, protože Monica v komiksu určitou dobu nosila jméno Captain Marvel. 

Uvidíme, jak to spolu bude dámám klapat, ale je jasné, že na plátně stráví společně více než šest vteřin.

Zdroj: EW, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat