V seriálu Andor se bude hodně umírat, prozradil tvůrce. A jakou úsměvnou částku dostal představitel malého kandidáte na rytíře Jedi

Star Wars střípky.

Nedávno začal další ze seriálů z universa Hvězdné války Andor. A patří k zatím nejtemnějším a nejdospělejším projektům z tohoto světa. Prohlášení tvůrce seriálu Tonyho Gilroye vás asi tím pádem nepřekvapí:

"Chci říct, že se bude hodně umírat, ale lidé budou i žít. Je to revoluce. Je to intenzivní časová etapa. Lidé dělají velmi důležité věci. Někteří lidé přežijí a někteří ne. Jak můžeme vědět, kdo žil, nebo zemřel po konci předchozích Hvězdných válek? Není to jasné. Tím chci říct, že na Yavinu jsou pohřbeni lidé. Kdoví, kdo tam je."

Zatím bylo uveřejněny tři epizody a v těch už se umíralo a jak je vidno, bude to pokračovat dál. Čtvrtý díl bude k vidění od 28. 10. 2022 na streamovací službě Disney+.

Když už došla řeč na umírání ve svět Star Wars, tak jednou z nejvíce šokujících scén v tomto universu byl moment, kdy klony v čele s Anakinem Skywalkerem (Hayden Christensen) zaútočily na sídlo Jediů, kde Anakin povraždil (vidět to sice nebylo, ale bylo to jasné) skupinu malých studentů. 

Jeden z nich Sors Bandeam oslovil Anakina, o kterém netušil, že je to právě on, kdo vraždí Jedie, s tím, že je vojáků hodně a co budou dělat. Odpovědí mu byl zvuk světelného meče. 

Byla to malá, ale zapamatovatelná role, kterou ve filmu Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) ztvárnil herec Ross Beadman. A pokud vás zajímá, kolik dostal zaplaceno, asi vás to překvapí. Bylo to 90 liber.

Je sice pravda, že na plátně strávil jen malý okamžik a scéna se natáčela necelých patnácti minut, ale stejně jde o velmi nízkou částku, co myslíte? Ovšem, pokud jde o herce, ten si nestěžuje a prohlásil, že šlo o zkušenost, která je k nezaplacení.

Zdroj: THR, The Geeknd, Lucasfilm/Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat