Daredevil: Born Again - Jessicu Jones v seriálu údajně "nahradí" Punisher


 Proč?

Další seriál Daredevil bude, to jsme se již dozvěděli. Ponese název Daredevil: Born Again a nepůjde o pokračování seriálu z Netflixu, ale v podstatě o reboot, ovšem se stejnými herci. V hlavní roli se tedy  vrátí Charlie Cox a očekávalo se, že výrazný part bude mít i Jessica Jones v podání Krysten Ritter.

SOUVISEJÍCÍ: V IRONHEART SE DOČKÁME STŘETU MAGIE A TECHNOLOGIE

Nakonec to ale vypadá, že její roli převezme Jon Bernthal jako Frank Castle/Punisher. Důvodem podle všeho je, že časově to Krysten nevychází, takže musela být nalezena alternativa a tou se stal právě Punisher.

Podle dostupných informací se Daredevil objeví v seriálu Echo (zřejmě ve třech epizodách) a bude hledat svého spojence, což měla být právě Jessica. S ohledem na výše zmíněné, tedy to, že má Krysten závazky jinde, ale bude podle některých zdrojů Jessica "zastoupena" Frankem s tím, že není vyloučeno cameo Jessicy Jones. 

Daredevil: Born Again má totiž být způsobem, jak znovu představit postavy z Netflixu marvelovským fandům. 

Přesné datum premiéry seriálu zatím stanoveno nebylo (bude to někdy v první polovině roku 2024), ale Daredevil bude k vidění v následujícím dílu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička a to 22. 9. 2021.

Zdroj: CBM, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat