Chadwick Boseman posmrtně obdržel prestižní cenu. Vystřižená scéna z Thor: Láska jako hrom. A parádní ukázka z fanouškovského filmu Spider-Man


Komiksové střípky.

V roce 2020 bohužel ve věku pouhých 43 let zemřel herec Chadwick Boseman. Ten veřejně neoznámil, že trpí rakovinou a byť procházel náročnou léčbou, chodil na natáčení s nic se nevymlouval. Bohužel ale svůj boj s nemocí prohrál. 

Nyní se mu ale dostalo posmrtné pocty, obdržel cenu Emmy za svůj hlasový výkon v animovaném seriálu What If...?/Co kdyby...? A pokud jste seriál viděli, tak určitě pochopíte proč, odvedl skvělou práci.

Jako z většiny projektů, i z filmu Thor: Láska jako hrom (2022) bylo vystřiženo několik scén. Například tato, ve které Zeus (Russell Crowe) navštívil Jane (Natalie Portman). Čtvrtý Thor bude k dispozici na streamovací službě Disney+.

To, že vznikají fanouškovské filmy není ničím novým, ovšem často je na nich samozřejmě patrné, že jejich rozpočet nebyl zrovna velký. Ovšem, pokud jde o projekt Spider-Man: Lotus, ten vypadá skvěle. Tedy vypadal, protože pravděpodobně film nebude nikdy zveřejněn, jeho režisér Gavin J. Konop a představitel hlavní role Warden Wayne čelí obvinění z velmi nevhodného chování (rasistické zprávy, neomalené chování ke kolegům, ale také pomlouvání režiséra trilogie Spider-Man Jona Wattse, který tvůrcům pogratuloval k tomu, jak skvěle film vypadá a Gavin za "odměnu" pomluvil jeho práci...). 

Specialista na vizuální efekty Max Aurnhammer ale zveřejnil alespoň ukázku z filmu, který údajně stál jen 25 tisíc dolarů a přesto vypadá to skvěle.


Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat