She-Hulk: Seriál zavtipkoval o tom, že Nortona v roli Hulka nahradil Ruffalo. A tvůrkyně seriálu se nebojí "pohádat" s Kevinem Feige

 


Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Ve filmu Neuvěřitelný Hulk (2008) ztvárnil Bruce Bannera/Hulka Edward Norton, ale není tajemstvím, že mu spolupráce s Marvelem úplně nelíbila a následně ho nahradil Mark Ruffalo. A v seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička se objevil i Emil Blonsky/Abomination (Tim Roth), který byl padouchem právě v Neuvěřitelném Hulkovi.

Možná proto Marvel konečně na změnu představitele zeleného rváče zareagoval. Jak? Když Jennifer Walter/She-Hulk (Tatiana Maslany) volala svému bratranci Bruceovi/Hulkovi, aby se zeptala, jestli nebude problém, pokud bude zastupovat právě Abominationa u soudu, odpověď zněla:

"Popravdě, Blonsky mi v minulosti napsal opravdu pěkný dopis. Opravdu dojemnou haiku. Takže jsem vše hodil za hlavu. Střetli jsme se před spoustou let. A já jsem teď úplně někým jiným. Doslova."

Mimochodem, tvůrkyně seriálu/hlavní scenárista Jessica Gao přiznala, že se docela často dostává do střetu s kreativním šéfem Marvelu Kevinem Feige:

"Pravděpodobně se s Kevinem hádám víc, než s kýmkoliv jiným od Marvelu, ale pravdou je, že je to důkaz toho, jak neegoistický a skvělý člověk to je, protože snáší to, jak s ním neustále diskutuji. Opravdu mě nechává, abych ho svým způsobem šikanovala. Jsem k němu velmi nepříjemná a on to dovolí. To je fajn, protože není žádný jiný prezident studia, který by to se mnou vydržel."

Samozřejmě se dá tušit, že Jessica trochu přehání a Kevina nešikanuje, ale je očividné, že kreativní šéf Marvelu nemá problém si vyslechnout cizí názor a trošku divočeji si o něm podiskutovat.

Další díl She-Hulk bude k vidění 1. 9. 2022

Zdroj: THR, Marvel Studios/Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat