Ezra Miller se prý omluvil Warner Bros. Discovery za své chování. A Ben Affleck se k*rva vrátí (jako Batman), ozval se Jason Momoa


 Komiksové střípky.

V poslední době se objevilo nemalé množství problémů týkajících se představitele Flashe Ezry Millera a to není něco, co asi dělá společnosti Warner Bros. Discovery radost. Proběhal prý krizová schůzka, kde bylo rozhodnuto, že případné projekty s Flashem zatím skončí u ledu, ale sólovka Flashe (premiéra 22. 6. 2023) by do kin jít měla. 

Následně se mluvilo o tom, že je tu několik možností, například to, že se herec omluví a vyhledá profesionální pomoc a film uveden bude, ale také to, že by mohla očekávaná komiksovka skončit v trezoru. 

Zatím to vypadá, že bychom se měli dočkat uvedení, herec se totiž veřejně omluvil, prochází léčbou a podle všeho se setkal i se šéfy Warner Bros. Discovery, aby se jim omluvil za to, jak negativně jeho chování dopadá na film Flash. 

Dá se ale tušit, že po případné premiéře Flashe se studio přesto nebude hnát do další spolupráce s Ezrou a nebylo by překvapením, pokud by byla role přeobsazena. 

Ostatně, s tím má Warner Bros. Discovery zkušenosti. Například novým Batmanem je Robert Pattinson, ale jak víme, není jediným, v téhle roli se vrátí i Michael Keaton a Ben Affleck se s kápí také ještě definitivně nerozloučil. Objevují se zprávy, že by se měl jako Batman objevit i v budoucnu, což potvrdil představitel Aquaman Jason Momoa:

"Miluji Bena. Hluboce ho zbožňuji. A k*rva ano, Ben se vrátí. Je to skvělé. Máme spoustu překvapení. Je to zábava. Je to zábavné dobrodružství a spousta úsměvných momentů. Nemůžu se dočkat, až to všichni uvidí."

Šušká se o tom, že byl Ben k vidění právě na natáčení Aquaman and the Lost Kingdom, v jehož případě došlo nedávno bohužel k posunu premiéry na 28. 12. 2023.

Zdroj: THR, Access Hollywood, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat