Rod draka: Stačila jedna epizoda a HBO už schválilo druhou řadu

Příjemná zpráva.

Teprve 21. 8. 2022 měl premiéru první díl prequelu ke Hře o trůny Rod draka a recenze veskrze chválily a stejně tak diváci hodnotili danou epizodu dobře. Pokud jde o sledovanost, pak se bavíme o 2,17 milionech lidí u televizních obrazovek, ale je nutné zmínit, že byl projekt uveden i na streamovací službě HBO Max a jen v USA jsou podle HBO čísla sledovanosti téměř 10 milionů domácností (klasické vysílání + streamování).

SOUVISEJÍCÍ: CO ŘÍKAJÍ PRVNÍ RECENZE NA ROD DRAKA

To jsou velmi dobré výsledky a byť údajně jednotlivé díly vyjdou na téměř dvacet milionů dolarů, HBO očividně věří, že zájem diváků bude i nadále velký, protože byla aktuálně schválena i druhá řada. 

Prozradila to výkonná viceprezidentka HBO Programming Francesca Orsi:

"Jsme nesmírně pyšní na celý tým Rodu draka a to, čeho dosáhli s první řadou. Naše fenomenální obsazení a štáb čelily obrovské výzvě a předčily očekávání, připravily seriál, ze kterého se už nyní stalo něco, co musíte vidět. A velké poděkování patří Georgeovi, Ryanovi a Miguelovi (autor knižní předlohy a spolutvůrce seriálu George R. R. Martin, tvůrce seriálu Ryan Condal a režisér Miguel Sapochnik, pozn. redakce) za to, že nás vedou na tomto dobrodružství. Nemůžeme být více nadšení z toho, že budeme pokračovat v sáze rodu Targaryenů i ve druhé řadě."

Nechceme být přehnaní optimisté, ale pokud Rod draka udrží kvalitu jako v první epizodě, mohla by být napravena pachuť po závěrečné řadě Hry o trůny. Tak si držme palce, ať to vyjde.

Zdroj: CS, HBO (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat